sportesso      eiken hytter annonse   LEDIG PLASS

SNØDYBDE I HYTTEFELTENE: 
80 cm målt 17. april

loypeknapp

loypelaget 18


Vær en god Bjørnevenn og del dine førerapporter på vår Facebookside.

salitlogo-ny-jpg

skoyting aViktig informasjon fra Løypelaget mottatt 8. mars.

Les blant annet at man gjør et forsøk på å legge forholdene til rette for både skøyting og vanlig tur i en av løypene ut denne sesongen. Bredden for skøytere er jo ikke all verden, men med det utstyret man har er dette et interessant forsøk.

 

 

Løypelaget sier dessuten igjen at løypene skal kjøres opp hver dag i påska. Ha en fortsatt flott sesong!

 

 

-- Info mottatt: --

skoyting a
Det er slik det legges opp til å prøve ut i Bjørnevasslåmi, og vi vet det har vært stor etterspørsel etter skøytemuligheter tidligere.

 

LITT INFO FRA LØYPELAGET

Løypemaskinen fikk en dårlig start på sesongen med ufrivillig bad i en "myrpøl ". Dette resulterte i 2 mnd  på verksted hos leverandøren på Lillestrøm . Løypemaskinen er ikke helt friskmeldt ennå. Fukt / kondens problemer, men med en velvillig løypekjører Torleiv får han kjørt løyper . Vi har forsikring som dekker skadene på maskinen.

Løypemaskinen ble ved nyttår 2015 overdratt fra Valle IL til Bjørnevatn løypelag med samme påløpende utgifter som tidligere. Det har vært snakk om at Løypemaskinen er for liten til våre forhold . Det kan godt være dett stemmer, men kostnadene til ny maskin har vi foreløpig ikke råd til .

Siste nytt er at vi prøver ut sesongen med bare ett skispor i Bjørnevasslåmi slik at skøyting  er mulig. Løyper skal kjøres opp lørdag og søndag. Løypekjører avgjør ift vær og føreforhold . Bakkebu kjøres hver torsdag fra vinterferien til påske. Bakkebu kjøres for det meste med scooter fordi transport over  Revstjørn ikke er trygt. I påska skal alle løyper kjøres daglig.

Løypeavgiften som er sendt ut går til drift av løypemaskin og løypekjører. Vi oppfordrer alle på Bjørnevatn til å betale.

Hilsen
Bjørnevatn løypelag 

 

 

- og vi krydrer med litt bilder :-)

 

loyper-fiti-a

loyper-fiti-b

loyper fiti c

 

 

 


                 salit-webdesignVi leverer websider til ditt firma bygd med verdens mest brukervennlige og populære verktøy: JOOMLA.   salit-webdesign

Webdesign ©Salit