bavaria-600eiken-hytterhallbjonnsekken

SNØDYBDE NÅ: 
0 cm pr. 09. september

loypeknapp
Ingen løypekjøring nå.


Vær en god Bjørnevenn og del dine førerapporter på vår Facebookside.

salitlogo-ny-jpg

DABFM-signalene for de riksdekkende radiokanalene forsvinner fra våre hytteområder i juni. DAB-dekningen er i dag for dårlig.

I snart 2 år har vi på alle mulige måter forklart folkene i Radio.no (NRK) at dette ikke er akseptabelt for våre områder. Nå er det håp!

 

Kun en håndfull av våre ca. 400 hytter kan i dag ta inn greie DAB-signaler.

Vi skrev om dette i juni 2015:
http://www.bjornevatn.no/2-sider/198-dab-radio-bjornevatn.html

I denne artikkelen kan man se av Radio.no sine egne dekningskart at vi mister våre signaler.

dab bjornevatn 1

 

HÅP?

I snart 2 år har vi debattert, klaget, kranglet, forklart, mast og jobbet for bedre DAB-dekning overfor Radio.no. 99% av svarene har vært preget av bla.. bla... det er godt nok. Sjekk kartene i artikkelen over her - det er IKKE godt nok. Og vi har argumentert med sikkerhet og beredskap mm.

MEN NÅ kan det være håp.

NRK-artikkelen under sier at det skal komme en ny sender for FV-45 Valle-Dalen i mars og mai, en måned før FM-signalene forsvinner i juni.

https://www.nrk.no/oppdrag/hyttedekning-1.13436235

DAB

 

Da er det bare å håpe...

Et annet problem for våre hytteområder er dårlig mobildekning. Både radiosendere og basestasjoner for mobilsignaler trenger strøm - noe vi ikke har i våre områder. Da blir de lange strekningene fra Lille Bjørnevatn til Hallbjønnsekken selvsagt vanskelige å dekke.

Nå vil sommeren vise hva DAB-senderen kan gjøre med radiosignalene. Vi tviler på at alle kan ta inn DAB, men det er lov å håpe!

 


                 salit-webdesignVi leverer websider til ditt firma bygd med verdens mest brukervennlige og populære verktøy: JOOMLA.   salit-webdesign

Webdesign ©Salit