hytteteknikk  eiken-hytter  hallbjonnsekken

SNØDYBDE NÅ: 
60-70 cm pr. 17. april

loypeknapp

loypelaget 18


Vær en god Bjørnevenn og del dine førerapporter på vår Facebookside.

salitlogo-ny-jpg

loypeavgiften 17Løypelaget ønsker å takke de som allerede har betalt årets løypeavgift - men vil samtidig minne etternølerne om beløp og kontonummer.

På søppelbuene finner du nå en liten påminnelse.

 

 


Til nå i 2017 har 76 stk betalt. Løypelaget regner med at mange flere nå hjelper til på tampen av sesongen. I fjor var det dessverre bare 88 som betalte, mot hele 160 stk i 2015.


Som man vet er det en frivilig sak å betale løypeavgift, men sammenhengen er lett å forklare:
Ingen penger = Ingen løyper.
Lite penger = Lite løyper.

Det BLIR nok løyper i påska - i alle fall dersom snøen og været tillater det.

Forholdene har vært svært vanskelige denne vinteren, med lite snø og lite kulde. Det har vært jobbet natt og dag med scooter og maskin - en kamp mot naturen som ikke har vært lett.

loypeavgiften 17Oppslagene finnes nå på alle søppelbuene.


Nye hytter som bygges i våre områder er pålagt å betale løypeavgift på samme måten som dette er obligatorisk for hytter på eks. Brokke.

Det er ikke mulig å pålegge hytteeiere med eldre hytter dette - derfor er ordningen på Bjørnevatn frivillig for eldre hytter.

IMG 3150

Løypelaget takker sponsorene på løypekartene. Fra dem kommer det årlig inn gode penger til løypekjøringen. Det samme gjelder Valle kommune som også støtter med en betydelig sum.

MEN - brukerne av løypene må også hjelpe til med sin del. Løypelaget takker igjen dem som har betalt - og det er aldri for sent for resten!

 

IMG 3150


                 salit-webdesignVi leverer websider til ditt firma bygd med verdens mest brukervennlige og populære verktøy: JOOMLA.   salit-webdesign

Webdesign ©Salit