hytteteknikk  eiken-hytter  hallbjonnsekken

SNØDYBDE NÅ: 
Lite igjen... God sommer!

loypeknapp
Avsluttet april 2019

loypelaget 18


Vær en god Bjørnevenn og del dine førerapporter på vår Facebookside.

salitlogo-ny-jpg

10590598 10153944254694028 8094339703483222357 nVi har fått informasjon fra Bjørnevatn Løypelag angående løypekjøringen denne sesongen. Som tidligere år vil veldig mye være avhengig av snøforholdene samt isforhold på vann og myrer. Løypemaskinen har tidligere vært utsatt for havari pga krevende forhold - noe man MÅ gjøre alt for å unngå.

 

MASKIN/SCOOTER

I starten av sesongen vil løyper bli kjørt med scooter. Når forholdene er gode nok vil maskinen settes i drift.

Det er løypekjørers ansvar å bedømme når det er forsvarlig å bruke maskinen. Det er ikke nødvendig å fortelle Løypelaget hva som er best.

Som man vet fra tidligere sesonger, kan også forhold både midtvinters og mot sesongslutt kreve at scooter må benyttes.

 

 2017 bakkebu tor

Tor D. Lunden la i romjulen 2017 ut dette bildet fra Bakkebuløypa på vår Facebookside. Et godt eksempel på at scooterspor han kjører opp kan være veldig flotte.

 https://www.facebook.com/bjornevatn

 

LØYPEKJØRER

Like før jul fortalte fjorårets løypekjører, Erlend Magnussen, at han pga jobbsituasjonen sin ikke kan bidra fullt ut denne sesongen.

Løypelaget har nye løypekjørere på gang. Info følger. Bakkebu kjøres i starten av sesongen med scooter av Tor D. Lunden. Ugledalen og Bjørnevasslåmi har i starten av sesongen vært kjørt opp med scooter av Stein Skaar og Steinar Trydal.

 

GPS

Man vil også denne sesongen kunne sjekke på nett hvilke løyper som er kjørt. GPS-en er allerede i bruk mht Bakkebu. De to andre løypene er på gang mht dette.

https://www.bjornevatn.no/side-2/skiloyper-kjort.html

 

 

ØKONOMI

Kun 99 stk betalte løypeavgiften i 2017. Dette er noen flere enn året før, men det er en sterk tilbakegang fra tidligere år. Løypelaget takker alle dem som har betalt, men det må minnes om at mer penger gir mer løypekjøring, mens mindre penger gir mindre løypekjøring. Løypelaget har utgifter til lån og avdrag på løypemaskinen, utgifter til drivstoff og vedlikehold, lønn til løypekjører, reparasjoner mm.

Meget positivt er det at Valle kommune nå yter et årlig bidrag på kr. 125.000 til løypekjøringen, men det er svært viktig at flere hyttefolk bidrar.

Årets løypeavgift er av styret bestemt satt til kr. 700,- denne sesongen, noe som er rimeligere enn de fleste andre steder.

Løypelaget takker for bidrag fra Edan velforening og Bjørnevatn Syd velforening for bidrag til innkjøp av slådde til scooter. 

 

VIPPS

Nå er det enkelt å betale. Løypelaget har fått VIPPS.

Søk opp enten 503739 eller skriv Bjørnevatn Løypelag. 

Som før kan betaling også gjøres til konto  2890 12 77755.

DAGSTURISTER og LOKALE skiløpere oppfordres til å betale. Alle monner drar. Har dere hatt en fin dagstur, kan dere eks. VIPPSE kr. 30 eller 50 eller... til Løypelaget.

På forhånd takk!

 

12321649 10153944254234028 5224948636627452430 n

Når forholdene er gode, blir løypene gode!

 

LØYPELAGETS MEDLEMMER

Stein Skaar
Tor D. Lunden
Aanen H. Flateland
Tor Gunnar Hovet
Jon-Ola Rysstad
Steinar Åsan

 

Vi håper på en fin sesong med gode snøforhold!!

 

loyper fiti c

En vinterdrøm!

 

loyper fiti c

GODT NYTT ÅR PÅ SKI!

 

 

 

 

 


                 salit-webdesignVi leverer websider til ditt firma bygd med verdens mest brukervennlige og populære verktøy: JOOMLA.   salit-webdesign

Webdesign ©Salit