sportesso      eiken hytter annonse      hallbjonn 2020 

SNØDYBDE NÅ: 
0 cm i hyttefeltene.

loypeknapp

loypelaget 18


Vær en god Bjørnevenn og del dine førerapporter på vår Facebookside.

salitlogo-ny-jpg

loyper fiti cSkisesongen står for døren, og snøen laver i øyeblikket ned.

Vi har mottatt litt informasjon fra Løypelagets nye leder, Karl Sigurd Fredriksen. Det er avholdt både årsmøte og styremøte, og det er inngått avtale med løypekjører Torleiv Løyland for inneværende sesong.

 

Dokumenter fra Løypelaget blir lagt ut her framover >>.

 

Årsmøtet nov. 2018

Referatet fra årsmøtet finnes under lenken rett over her.
Årsmelding har vi ikke mottatt, men vi kan lese litt i referatet om hvilke utfordringer Løypelaget hadde forrige sesong. Vi ser også hvilke styremedlemmer i Løypelaget som har gått ut etter lang tids innsats, og hvilke nye som har kommet inn.

 

Ny leder

karlsigurdKarl Sigurd Fredriksen har sagt ja til å være leder i Løypelaget. Vi takker for hans JA, og vi ønsker ham velkommen. 


Husk at Karl Sigurd ikke kan trylle fram verken snø eller godt vær. På Bjørnevatn er det heller ikke milevis med grusveier som det er lett å kjøre opp løyper på ved 25 cm snø.

Vi har fjellterreng og utfordringer med både bekker, vann og myrer.

På bildet ser vi tydelig at Fredriksen ikke er en mann som prioriterer å slite ut sofaen.

Vi sees i løypene, Karl Sigurd.

 

 

 

 

Styremøte nov. 2018

Referatet fra dette møtet finnes under lenken øverst. Det mest spennende herfra er kanskje planer om garasje til løypemaskinen? Garasjeplaner tyder på økte ambisjoner, men selvsagt også kostnader for å reise et bygg. Løypelaget har planer om å sende ut brev til alle senere.

Ellers leser vi at det er inngått avtale med Torleiv Løyland som løypekjører for denne sesongen. Torleiv er, som vi vet, godt kjent med terrenget, traseene og tildels svært utfordrende forhold. Forholdene med snø, kulde etc. vil til en hver tid avgjøre om det er maskin eller scooter som brukes.

 

Andre løypekjørere siden?

Både i referatet fra årsmøtet og fra avisene har vi opplysninger om mulige planer for at løypekjøringen etter hvert skal settes ut til en entreprenør. I avisen Setesdølen sa ordføreren at dette kunne være en god plan, og at det mest nærliggende var å tenke på de som kjører løyper på Brokke. Tiden vil vise. Det blir ikke verken garasje eller entreprenører inne denne sesongen.

 

Løypeavgift 2019

Selv om det tikker inn kommunal støtte til Løypelaget - og noen kroner fra sponsorer på løypekartene i terrenget, så er det helt avgjørende for løypekjøringen at alle betaler løypeavgift.

Løypelagets konto er fortsatt: 2890 12 77755
VIPPS: Søk opp enten 503739 eller skriv Bjørnevatn Løypelag.

OBS: Det er ennå ikke bestemt hvilket beløp det spørres om for denne sesongen. (Forrige sesong var det kr. 700.)

Løypelaget vil komme med mer informasjon!

 

DAGSTURISTER og LOKALE skiløpere oppfordres til å betale. Alle monner drar. Har dere hatt en fin dagstur, kan dere eks. VIPPSE kr. 30 eller 50 eller... til Løypelaget.

På forhånd takk!

 

 


                 salit-webdesignVi leverer websider til ditt firma bygd med verdens mest brukervennlige og populære verktøy: JOOMLA.   salit-webdesign

Webdesign ©Salit