sportesso      eiken hytter annonse   LEDIG PLASS

SNØDYBDE I HYTTEFELTENE: 
 90 cm målt 18. april

loypeknapp

loypelaget 18


Vær en god Bjørnevenn og del dine førerapporter på vår Facebookside.

salitlogo-ny-jpg

garasje1Bjørnevatn Løypelag jobber for best mulige løypeforhold i områdene våre. Nå er det svært synlig hva som er på gang.

I løpet av høsten 2020 skal det stå ferdig en stor garasje som skal huse en ny løypemaskin. Dugnadsarbeidet er i full gang.Vi har fått tilsendt tegninger fra Løypelagets leder, Karl Sigurd Fredriksen.
Arkitekten er Nils Svensson.

garasje2

garasje3

Som man ser er det en STOR garasje som skal bygges med hovedmålene 12x8 meter + utbygg på begge langvegger, så det blir et bygg på ca. 120 m2.


 

Noen bilder fra to dugnader under. Det neste blir støping av golvet. Senere skal selve bygget reises og det blir byggedugnader. Info kommer senere. 

Meld dere da på hos Karl Sigurd Fredriksen.

Leder: Karl Sigurd Fredriksen

901 96 663

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


dugnad4

dugnad4

dugnad4

dugnad4

 

Løypekjøringen skal fra den kommende sesongen 2020/2021 utføres av Uppstad Anleggservice AS, og det er disse som selv skal skaffe ny løypemaskin.

 

Man kan lese alle detaljer ang. garasje, løypemaskin og løypekjøring i Løypelagets referater her:
https://www.bjornevatn.no/2011-12-21-14-49-16.html


Og husk at flere DUGNADER kommer!

 

 

 


                 salit-webdesignVi leverer websider til ditt firma bygd med verdens mest brukervennlige og populære verktøy: JOOMLA.   salit-webdesign

Webdesign ©Salit