eiken hytter annonse  

SNØDYBDE I HYTTEFELTENE: 
 130 cm pr. 22. jan. 2023

loypeknapp

loypelaget 18


Vær en god Bjørnevenn og del dine førerapporter på vår Facebookside.

salitlogo-ny-jpg

02Bjørnevatn Løypelag fortviler over folk som har fjernet stikker som markerer skiløypene. Nå vil det påløpe unødvendige utgifter fra kontoen som skal dekke løypekjøring, og det blir mye ekstra arbeid. Vet du noe, eller kan hjelpe - kontakt Løypelaget.

Les videre hva du kan hjelpe med.

 

Vi har laget denne artikkelen for å hjelpe Løypelaget - og dermed alle som ønsker seg skiløyper til vinteren.

 

295658983 5403583633068790 8630882569001632500 n

 

Det er tydeligvis enkeltpersoner som mener at stikkene skal tas inn om sommeren, men dette skal IKKE gjøres. Løypelaget fortviler over folk som har "hjulpet" med dette.

Stikkene er satt ned på sommerstid av løypekjøreren, og det er svært viktig at de blir stående på nøyaktig samme sted for å markere en sikker trase for en stor, tung og dyr maskin. 

Nå mangler det stikker på lange strekninger og folk må trå til med helt unødvendig arbeid for å få dem på plass igjen. Trolig påløper det også kostnader fordi løypekjørerne må rundt for å sjekke traseene igjen.

Vi forstår at Løypelaget fortviler!

SAKEN ER SKREVET OM PÅ BÅDE BJØRNEVATN LØYPELAGS FACEBOOKSIDE OG BJØRNEVATN INFO SIN FACEBOOKSIDE.

NÅ LAGER VI DENNE INFOEN SLIK AT DE SOM IKKE BRUKER FACEBOOK OGSÅ KAN TREFFES.

 


NYLIG KUNNE MAN LESE DETTE PÅ FACEBOOKSIDEN TIL BJØRNEVATN LØYPELAG

Noen mener åpenbart at løypemerkingen skal tas ned om sommeren og har påtatt seg en stor jobb med dette. Løypelaget har rikelig med oppgaver fra før, så nå håper vi de samme har tenkt å sette stikkene opp igjen på rett sted og vis før vinteren. Dette vil vi svært gjerne ha en bekreftelse på i god tid. Vennligst ta kontakt snarest med en av oss i løypelagets styre.

Det ble mange triste reaksjoner!

LØYPELAGET SKREV SÅ DETTE:

Her ble det reaksjoner - men ingen livstegn fra våre nye «hjelpere» i løypa. Vi ønsker snarlige tips fra de som måtte ha noe å melde i saken! Det ser ut til at løypelaget trenger 2-4 personer ekstra , utover de to vi har til å sjekke stikkingen av Bjørnevasslåmi i høst! Vi ber folk melde seg, feks her på FB. Styret vil om kort tid komme sammen og diskutere hva slags reaksjoner som kan forebygge gjentakelser.

NYTT INNLEGG FRA BJØRNEVATN LØYPELAG 11. AUGUST:

VI TRENGER 2-3 PERSONER
TIL OPPRETTING av stikkingen i Bjørnevasslåmi nå i løpet av høsten. Løypelaget viser til innlegg 30.7 om fjerning av løypestikking i vestre del av Bjørnevasslåmi. Ingen har påtatt seg ansvar for udåden så langt. Leder i løypelaget har tidligere fått melding fra to personer som har ytret ønske om at stikkene tas ned sommerstid. Vi har ikke hatt andre signaler om dette. Dette ville vært svært ressurskrevende og vi påtar oss isåfall et stort ansvar for sikkerheten ved kjøring over myr og ved vann. Dette ligger nå på maskinfirmaet (Uppstad/Kjelleberg).
Vi må nå forsterke dugnadsgjengen og vi ber folk melde seg, gjerne her på Facebook. Vi har to fra før som kan lede arbeidet.
 
 
20220814 104330
Noen steder er stikkene dratt opp og slengt i lyngen.
 

HVORDAN KAN DU HJELPE?

Løypelaget ber oss spørre om noen vet hvem som har fjernet stikkene? Har du sett noe, har du hørt noe?
De ber også om opplysninger om hvor stikkene er lagt?
Det trengs dugnadshjelp for å få opp stikkene igjen i løpet av høsten, og Løypelaget vil gjerne at noen melder seg.

VIKTIG:
Har du gått tur og sett strekninger av løypene der stikker mangler? Meld fra så nøyaktig du kan.


KONTAKT LØYPELAGET

Leder: Karl Sigurd Fredriksen
901 96 663

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."FOR EGEN REGNING":

Artikkelforfatterens oppleverlser helgen 12.-14. august var følgende.
På tur i Ugledalen så jeg at hele strekningen fra toppen av Edanfeltet og langt forbi broa manglet stikker. Uvisst hvor langt. Fra broa og mot løypekrysset til Bakkebu manglet det også mange, men de lå der, og de KAN ha ramlet. 5-6 stk ble satt opp igjen. Fra løypekrysset og i retning Revtjønn var det på samme måte, og jeg satte opp igjen 5-6 stk.

Fra den nye garasjen og retning den bratte bakken opp til toppen av Edanfeltet manglet alle stikkene, og de var fjernet helt. Jeg brukte et par timer med bæring og bruk av spett, og satte ned 19 stk fra garasjen til bunnen av bakken. Heldigvis lå det noen ekstra stikker utenfor garasjen som kunne brukes.

Ryktene sier at det mangler stikker på lange strekk i området Kvernvatn.
Vet du noe - så meld fra.

 

 20220814 103818

 

 


                 salit-webdesignVi leverer websider til ditt firma bygd med verdens mest brukervennlige og populære verktøy: JOOMLA.   salit-webdesign

Webdesign ©Salit